grafisch design banner werkwijze

Werkwijze

alles draait om persoonlijkheid

Kennismaken

Schets

Ontwerp

Product

Contacteer me!

Stuur me een email, bel me op. Het maakt niet uit, zolang je me maar weet te bereiken. Stel gewoon je vraag of doe je idee uit de doeken. Dan bekijk ik of ik je kan helpen. 

Kennismaking

We spreken af om het idee vorm te geven. Liefst in levende lijve, gezellig met een koffie. Maar ook online kan goed werken. Ik leer je graag eerst beter kennen. Welke stijl heb je voor ogen? Van welke kleuren ben je fan? Maar ook: wat wil je helemaal niet? Op deze moment vliegen de ideeën in het rond en vullen we elkaar vaak aan. Ook de praktische en financiële kant wordt besproken. Goede afspraken leiden tot een vlot proces!

Brainstormen en schetsen

Ik zet alle informatie op een rijtje, bestudeer het onderwerp en maak een moodboard. Ik schets op papier en teken daarbij een aantal ontwerpjes uit. Enkele daarvan krijg jij te zien en hier kan je naar hartelust je feedback over geven. Durf je mening geven. Vaak komen we tot nog een beter ontwerp door samen verder te denken.

Uitwerken

Uit die aantal schetsen komt één finaal ontwerp. Deze wordt nu mooi uitgewerkt en krijgt de nodige finishing touch. Via mail presenteer ik deze nog eens aan jou.

Jouw ontwerp

Jij ontvangt jouw ontwerp, digitaal of geprint. Nu is het tijd om jouw ontwerp de wereld in te sturen!