Ik stel me even voor

Ik ben Naomi, een rustig persoon en dit straal ik blijkbaar ook uit. Dit kan je dus ook merken in mijn tekeningen. Ik hou van kleuren, maar niet van drukte en chaos.

Jaren lang volgde ik kunstonderwijs, waar ik leerde tekenen en schilderen. Na een aantal jaar werken als ergotherapeut binnen de revalidatie, miste ik mijn creatieve uitlaatklep.

Ik bladerde in creatieve tijdschriften zoals De Flow en was jaloers op de illustratoren, die het verhaal zo mooi wisten te vertalen in leuke tekeningen.

Dus het was hoog tijd om iets met mijn creativiteit te doen. Ik ging grafische vormgeving studeren en zo heb ik geleerd om mijn creatieve achtergrond te verwerken in een grafisch ontwerp.

En toen ontstond Planeet Noom, mijn creatieve affaire.

Daarbuiten heb ik ook nog een grote liefde: Bram, die naast mijn vaste waarde in het leven, nu ook een vaste waarde is binnen Planeet Noom. Hier zorgt hij voor het ontwikkelen en onderhouden van de websites op maat.
We genieten van gezellig samenzijn in ons appartement, met onze hond Taffi. En je kan ons ook vinden in de natuur, kamperend met onze eigen omgebouwde campervan (die trouwens ook perfect als werkplaats fungeert).

Kortom, ik hou van veel dingen.
Maar vooral van mensen helpen. Mensen helpen met hun verhaal sterk naar buiten te laten komen door een persoonlijke, handgemaakte tekening.

Warme groetjes, Naomi

een planeet?

jawel, een planeet!

Je kent het wel, helemaal opgaan in je eigen wereld, niks merken van je omgeving en de tijd die voorbij gaat zonder het te beseffen.

Dat gevoel krijg ik steeds wanneer ik ontwerp en teken. Het bovenkamertje, dat wordt uitgeschakeld van de dagelijkse zorgen. Want iedereen herkent het: het leven is druk en de lat ligt hoog. Dan trek ik me even terug op mijn Planeet en voorzie ik mijn eigen tempo. Een zorgeloze planeet waar mijn creativiteit de kans krijgt volledig los te gaan.

Kom eens proeven van dit kleine geluk en kom samen met mij tot de gekste ideeën!

Altijd welkom op Planeet Noom!